Vila si afacere productiePopesti

ID oferta BCS515

Vila si afacere productiePopesti

ID oferta BCS515

Proprietate mixta compusa din vila P+1E+M cu destinatia de locuinta si doua ateliere de productie pantofi si genti din piele (un imobil P+1 de 290 mp si un imobil P de 145 mp) amplasate pe un teren de 1017 mp cu deschidere 34 ml in Popesti Leordeni.

Afacerea este operationala si se vinde cu cele doua imobile de productie, magazin online, retea distributie in tara si strainatate, echipament, stoc marfa, website & conturi social media.

Pret pachet rezidenta si afacere 700.000 €

Pe blogul nostru gasiti o mai buna reprezentare vizuala a proprietatii. AICI in limba romana ...and HERE for English.

Nr. camere 8
Regim înălţime P+1E
An construcţie 2007
Suprafaţă desfășurată 962 mp
Suprafaţă construită 472 mp
Suprafaţă utilă 962 mp
Suprafață terase 60 mp
Suprafaţă teren 1017
Front stradal 34 m
Nr. băi 5
Nr. terase 1
Nr. locuri parcare 10
Stadiu construcţie finalizata
Structură rezistenţă beton
Clasă certificat energetic A
Acoperiș Tabla
Destinaţie Rezidential
 • Alte detalii preţ:

  Pretul include rezidenta (vila) si afacerea formata din atelier productie pantofi piele (P+1), atelier productie genti piele (P), stocuri marfa, magazin vanzari online, echipamente.

 • Proprietate formată din vilă cu facilități multiple și două ateliere de producție încălțăminte și genți din piele se vinde acum unei familii de antreprenori din București. Afacere de familie cu o istorie de peste 20 de ani, magazin online și o rețea de distribuție în țară și în străinătate se vinde împreună cu rezidența familială în Popești Leordeni.

   

  Sunt puține afaceri de familie în București, și în țară în general, care s-au înființat în anii ’90 și au reușit să reziste pe piață aproape 30 de ani câți se fac de atunci și până în prezent, astfel că ne-am bucurat când astfel de antreprenori și-au pus încrederea în mâinile noastre pentru a-i reprezenta pe piață cu scopul valorificării patrimoniului de familie.

  Astăzi vă prezentăm o vilă P+1E+M cu destinația locuință și două clădiri anexe (P+1E și P) cu destinația ateliere de producție situate în aceeași incintă pe un teren de 1017 mp cu o deschidere de 34 ml pe Strada Sfântul Gheorghe din Popești Leordeni, județul Ilfov, proprietăți care se vând împreună la prețul de 700.000 Euro.

  PARTEA REZIDENTIALA: Vilă 2007 cu destinație locuință: 5 dormitoare, 5 bai, living, camera entertainment, sauna, birou, spatii primire si garaj

  Vila a fost construită în 2007, are o suprafață construită la sol de 188 mp și o suprafață construită desfășurată de 440 mp fiind compusă din parter 150 mp, etaj 164 mp și mansardă 130 mp însumând 5 dormitoare, 5 băi, cameră entertainment, living, spații primire, birou, cameră tehnică, spații depozitare, garaj, sauna și foișor.

  Parter: cameră tehnică, birou, baie, cameră depozitare, spațiu primire 38 mp, vestibul, living 37 mp, garaj, hol, casă scării 9 mp.

  Etaj: 3 dormitoare și 2 băi

  Mansarda: cameră entertainment cu masă de biliard, saună, spațiu fitness, 2 dormitoare și 2 băi.

  În curte este și o construcție de lemn cu foișor și bucătărie de vară dotată cu cuptor pe lemne și spațiu pentru servit masa.

  AFACEREA - Două ateliere de producție încălțăminte și genți din piele: o afacere de familie cu o istorie de succes de peste 20 de ani

   

  Afacerea a început în anul 1993, imediat după Revoluție, cu o producție mică de încălțăminte, într-un moment când piața nu era atât de aglomerată ca azi de producători și importatori. Condusă de un excelent simț antreprenorial, proprietarii au văzut această oportunitate și au decis să intre în joc, la început producând încălțăminte și genți doar pentru doamnele din București, iar cu timpul ajungând în toate orașele mari din România. Din anii 2009-2010, fabrica de încălțăminte și genți din piele și-a extins vânzările și peste hotare, prin participarea la toate târgurile internaționale de profil.

  Afacerea de productie incaltaminte si genti din piele din Popesti Leordeni este compusă din 2 ateliere de producție, un atelier pentru producția de încălțăminte din piele (imobil P+1 cu o suprafață construită la sol de 145 mp și suprafață totală de 290 mp) și un atelier pentru producția de genți și marochinărie (imobil P cu o suprafață construită la sol de 139 mp), utilaje specifice, stoc marfă, magazin online, conturi populare de social media (Facebook, Youtube, Instagram), angajați cu vechime și experiență (un mare atuu în România la această oră pe fondul emigrării masive și al lipsei școlilor de meserii), rețea de distribuție și de furnizori în țară și în străinătate și un nume în piață.

  Bineînțeles, noii proprietari vor beneficia de tot suportul și asistența din partea actualilor proprietari care le vor stă alături atât cât va fi necesar pentru o tranziție lină a afacerii.

  Ansamblul se poate trata ca achizitia unei proprietati cu 3 imobile (teren 1017 mp, suprafata construita la sol 472 mp, suprafata totala construita 967 mp) putand fi transformata oricum doreste noul proprietar sau ca preluare afacere de familie cu vila locuinta personala la pachet, vila care la randul ei poate fi transformata, proprietatea devenind astfel o afacere 100%. Optiunile sunt diverse.

  Vă invităm să analizați planurile proprietății, să ne contactați pentru a vă pune la dispoziție toate informațiile necesare privind această unică și irepetabilă oportunitate și să faceți o ofertă.

 • Proprietate mixta compusa din vila P+1E+M cu destinatia de locuinta si doua ateliere de productie pantofi si genti din piele (un imobil P+1 de 290 mp si un imobil P de 145 mp) amplasate pe un teren de 1017 mp cu deschidere 34 ml in Popesti Leordeni.

  Afacerea este operationala si se vinde cu cele doua imobile de productie, magazin online, retea distributie in tara si strainatate, echipament, stoc marfa, website & conturi social media.

  Pret pachet rezidenta si afacere 700.000 €

  Pe blogul nostru gasiti o mai buna reprezentare vizuala a proprietatii. AICI in limba romana ...and HERE for English.

 • Disponibilitate proprietate: 2019-03-29