Corbeanca - Vila in padure

ID oferta BCS344

Corbeanca - Vila in padure

ID oferta BCS344

Vila deosebita, situata in inima padurii, in localitatea Petresti din comuna Corbeanca, este o constructie unicat. Amplasarea sa exceptionala ofera o priveliste de poveste asupra padurii, de la fiecare fereastra a fiecarei incaperi.

Nr. camere 6
Regim înălţime S+P+2E
An construcţie 2009
Suprafaţă construită 700 mp
Suprafaţă utilă 700 mp
Suprafață terase 240 mp
Suprafaţă teren 2000
Nr. băi 6
Nr. terase 4
Stadiu construcţie la gri
Structură rezistenţă beton
Clasă certificat energetic A
Destinaţie Rezidential
 • Aceasta vila deosebita, situata in inima padurii, este o constructie unicat ce se afla in localitatea Corbeanca.

  Amplasarea sa exceptionala ofera o priveliste de poveste asupra padurii, de la fiecare fereastra a fiecarei incaperi.  Vila este compartimentata astfel: subsol, parter, 2 niveluri. Dispune de un teren de 2000 mp, cu o suprafata construita desfasurata de 700 mp.

  La subsol, cu o suprafata de 165,80 mp, sunt prevazute zonele de entertaining ale casei: piscina, sala de fitness, doua saune,  si garajul

  Parterul, cu o suprafata de 150,35 mp, este compartimentat astfel: living room, cu o suprafata de 35,45 mp, dining room(11,50 mp), bucatarie(20,45 mp), baie(6,10 mp), doua bai de serviciu (17,40 mp; 1,60 mp).

  Etajul 1, dispune de o suprafata de 163 mp, si ofera un spatiu util si lejer perfect pentru relaxare, cuprinzand: 3 dormitoare dintre care unul matrimonial, insotite fiecare de baie proprie, si dressing.

  Etajul 2, cu o suprafata de 53,15 mp, ne ofera un hobby room cu o suprafata de 25,50 mp, 4 terase (42 mp-circulabila; 21,70 mp-circulabila; 7,50 mp necirculabila si o terasa pergola de 29,50 mp).

  Curtea este amenajata si iluminata architectural. Finisajele exetrioare sunt de calitate premium, precum: piatra naturala si gresie ratificata, placaje uscate tip prodema,  pardoseli deck massaranduba. Dispune de toate utilitatile.

  Zona linistita, curata si verde, si in acelasi timp usor accesibila din centrul orasului fac din aceasta vila locatia perfecta pentru familie.

  Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Vila deosebita, situata in inima padurii, in localitatea Petresti din comuna Corbeanca, este o constructie unicat. Amplasarea sa exceptionala ofera o priveliste de poveste asupra padurii, de la fiecare fereastra a fiecarei incaperi.