Vila 5 camere, cinema si piscina

ID oferta BCS513

Vila 5 camere, cinema si piscina

ID oferta BCS513

Vilă în Pipera din 2006 decorată în stil minimalist cu 4 dormitoare, living, 3 băi, bucătărie, terasă, home cinema, curte și piscină, langa Escuela de Musica, Montessori și American Village. Casa este locuită de actualii proprietari din 2010 și este pusă în vânzare deoarece aceștia se mută din țară. 

 

Nr. camere 5
Regim înălţime P+1E
An construcţie 2006
Suprafaţă desfășurată 450 mp
Suprafaţă construită 390 mp
Suprafaţă utilă 260 mp
Suprafață terase 40 mp
Suprafaţă teren 708
Front stradal 60 m
Nr. băi 3
Nr. terase 1
Nr. locuri parcare 3
Stadiu construcţie finalizata
Structură rezistenţă caramida
Clasă certificat energetic A
Acoperiș Tabla
Destinaţie Rezidential
 • Vilă cu 5 camere, piscină și home cinema în Pipera, ideală pentru o familie de exploratori și pasionați de arte și nou. 

  Această frumoasă vilă modernă din Pipera este o proprietate unicat prin stil, armonia elementelor decorative și echilibrul suprafețelor și al facilităților, oferind unei familii cu copii tot ce este necesar pentru a avea o viață confortabilă și fericită. 

  Amplasată pe o stradă liniștită cu vile, proprietatea este ideală pentru o familie în căutarea casei perfecte în zona de nord a Bucureștiului. 

  Vila are o amprentă la sol de 130 mp, o suprafață utilă de 260 mp plus 130 mp, podul care poate fi amenajat într-un spațiu util sau de entertainment, precum și o  curte liberă de 580 mp  formată din grădină ,  loc de joacă pentru copii, piscină acoperită și un foișor modern cu pergolă. 

  La intrarea în proprietate, alipit de casă, este un garaj cu telecomandă de 36 mp pentru două mașini, curtea de acces și o curte separată de 40 mp care reprezintă servitutea către curtea proprietății vecine.

  Interiorul vilei este desfășurat în spații largi, aerisite și luminoase foarte practic compartimentat, însumând 5 camere, 3 băi, o sală de cinema și alte spații conexe (spălătorie, cameră tehnică). O parte din camerele integrate în cele existente pot fi transformate în camere noi, dacă noua familie care va locui în această proprietate este mai numeroasă. 

  PARTER: tot parterul este un spațiu deschis, astfel că, de cum intri în casă ai o excelentă vedere de ansamblu și orientare în spațiu. În față vezi scara interioară care duce la etaj, în dreapta scărilor sala de cinema din care se iese din casă în garaj, în stânga scărilor baia de la parter, apoi livingul propriu zis care este foarte generos și primitor, iar din el mai departe bucătăria, delimitată de living prin niște uși glisante. Bucătăria echipată complet este la fel de practic gândită și are două ieșiri către o terasă elegantă și curte. 

  ETAJ: etajul se desfășoară pe un hol din care se intră în fiecare dormitor și în baia comună. În capătul scărilor este dormitorul matrimonial care are integrată o cameră dressing și o baie și care are două intrări din hol, apoi un dormitor pentru oaspeți, cele două dormitoare ale copiilor și baia comună pentru aceste 3 dormitoare. 

  Vila a fost locuită de două rânduri de proprietari, constructorul cu familia sa care au locuit în ea 3 ani, iar din 2009 actualii proprietari, o familie compusă din doi adulți, doi copii și animalele casei care patronează curtea, jucând și rol de talismane norocoase. 

  Este o proprietate cu o energie foarte bună și care va face fericiți noii proprietari, astfel că familia care acum își caută casa ideală este așteptată cu drag la întâlnirea cu viitorul. 

 • Vilă în Pipera din 2006 decorată în stil minimalist cu 4 dormitoare, living, 3 băi, bucătărie, terasă, home cinema, curte și piscină, langa Escuela de Musica, Montessori și American Village. Casa este locuită de actualii proprietari din 2010 și este pusă în vânzare deoarece aceștia se mută din țară. 

   

 • Disponibilitate proprietate: 2019-03-18

Dotări

 • Alte spatii utile: Spatiu depozitare, Dressing, Anexe
 • Bucatarie: Mobilata, Utilata
 • Contorizare: Contor gaz
 • Diverse: Scara interioara, Semineu, Senzor de fum, Sistem de alarma, Telecomanda poarta acces auto, Telecomanda poarta garaj
 • Dotari imobil: Acoperis, Curte, Gradina, Piscina exterioara
 • Mobilat: Complet, Lux